KIA nieuws bingo

23 November 2016

Weet jij al hoe je in actie komt voor 3FM Serious Request?

 
Wil jij in actie komen voor 3FM Serious Request, maar weet je nog niet hoe? Kies dan voor een van deze kant-en-klaar acties!


Er zijn veel mogelijkheden om een actie te starten. Kijk in deze lijst wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Zie je een actie die je graag zou willen doen? Klik dan op de rode 'start deze actie'-knop. Na het aanmaken van je actiepagina ontvang je speciale promotiematerialen om je actie zo goed mogelijk te organiseren en promoten!

 

1. Sponsoractie

Klaar voor de start, af! Hoe meer rondjes jij aflegt, hoe meer geld je binnenhaalt. Ga met zoveel mogelijk mensen een uitgezet parcours rennen, skaten, steltlopen, touwtje springen of een marathon lopen. Alles kan, zolang je je maar laat sponsoren! 

Start deze actie

 

2. Aan de bak

Ben jij liefhebber van zoetigheden of banketbakker in spe? Duik dan de keuken in en bak zoveel mogelijk lekkernijen voor 3FM Serious Request. Wat dacht je bijvoorbeeld van krokante koekjes of cupcakes. Meld je actie aan en download de recepten voor deze culinaire hoogstandjes. Versier ze naar jouw smaak, voor 3FM Serious Request als goede zaak.

Start deze actie

 

3. Flessen ophalen

Help jij de mensen om snel van hun lege flessen af te komen? Dan kun je de waarde van deze flessen natuurlijk doneren! Verzamel zo veel mogelijk lege flessen en lever ze in bij de supermarkt in jouw buurt. 

Start deze actie