Direct naar:

00 km
gelopen van de 50 km

Winterse vijfdaagse (in Zweden)

Tijs

Streefbedrag € 100,00

Ik ben Tijs, 10 jaar en woon in Zweden. Ik hou erg van wandelen samen met mijn moeder in de Zweedse natuur. Afgelopen zomer hebben wij samen 111 km gelopen om het meer heen waar wij aan wonen. Toen haalde ik met mijn wandeling geld op voor het wereldnatuurfonds. Al sinds ik klein ben kijken wij naar serious request en vragen wij plaatjes aan. Vorige jaar wilde ik wel meelopen met de lifeline, maar dat kon natuurlijk niet omdat ik in Zweden woon. Dit jaar kan ik wel meelopen, gewoon in Zweden!

Ik ga samen met mijn moeder lopen van ons dorp naar een ander dorp hier 50 km verderop. Natuurlijk lopen we wel midden in de winter, dus is de kans er dat het te koud is of er teveel sneeuw ligt. In dat geval zullen we dichter bij huis toch onze 50 km lopen, daar waar het wel kan.

updates

Geplaatst op 23 december 2020

De laatste dag van onze winterse vijfdaagse. Vandaag de laatste 10 km, prachtig zonnig maar zonder sneeuw vandaag. We hebben genoten van elke km en Tijs is super blij dat ie weer wat kon doen voor het goede doel. Bedankt voor alle support en donaties!!

Geplaatst op 22 december 2020

Een echte winterse wandeling, eindelijk gewandeld in de sneeuw. Nog 9 km te gaan en dan is de 50 km behaald.

Geplaatst op 21 december 2020

Helaas werd Tijs vanochtens niet fit wakker en blafte hij als een zeehond. Dus toen maar zelf onze derde dag gelopen. Hopen dat hij morgen weer mee kan lopen.

Geplaatst op 20 december 2020

Vandaag onze tweede dag gelopen in onze wandelvijfdaagse hier in Zweden.

Geplaatst op 19 december 2020

Vandaag begonnen met onze winterse vijfdaagse in Zweden waar we wonen, morgen weer verder waar we vandaag gestopt. Tijs (10) en Eline
;