Direct naar:

00 km
gelopen van de 90 km

wij lopen met ❤ voor de zorg

De berkelhof

Streefbedrag € 1.500,00

Onze kleinschalige zorginstelling "zorgboerderij De Berkelhof" is flink getroffen door het coronavirus. Om deze intensieve en moeilijke periode positief af te sluiten loopt een zestal medewerkers voor de 3fm serieus request actie.

Maarrrrrr wij hebben nog een mooie en grotere motivatie. Met deze wandeling vragen wij ook aandacht voor de gevolgen van Corona voor de verstandelijk beperkte medeburger. Voor hen is het vaak maar moeilijk te begrijpen wat quarantaine en isolatie is en de gevolgen zijn soms schrijnend. Ook aandacht voor alle zorgcollega's die er ondanks alles er toch altijd maar weer staan. Hart voor onze mensen en daarom onze actie De volgende link verwijst naar onze website met uitgebreidere informatie.
https://www.deberkelhof.nl/nieuws/nieuws_items/wandelen-voor-3fm-actie-serious-request.html

updates

Geplaatst op 22 december 2020

Vanochtend om 9 uur gaf de burgermeester via teams ons digitale startschot. 6 medewerkers van zorgboerderij de berkelhof hebben samen ruim 90 kilometer gelopen. De opbrengst gaat naar het rode kruis. Wij hadden een extra motivatie , wij vroegen om aandacht voor de verstandelijk beperkte medemens tijdens deze periode van corona

Geplaatst op 18 december 2020

Onze route is bekend!!! Kom je kijken, doe het veilig voor jezelf en de ander?

Geplaatst op 16 december 2020

Burgermeester van berkrlland Joost van Oostrum zal dinsdag ons (digitale) startschot gaan geven voor onze wandelactie

Geplaatst op 13 december 2020

Vanmiddag in de uitzending van angelique's afternoon mogen vertellen over onze extra motivatie.
;