Direct naar:

000 km
gelopen van de 180 km

Udi’19/CSU - Team Special Olympics

G-team UDI'19/CSU

Streefbedrag € 500,00

Udi’19/CSU - Team Special Olympics in actie!

De spelers van Udi'19?CSU G-Voetbal kunnen kiezen uit een route van 1,5 kilometer of een route van 5 kilometer. Het staat ze vrij om de route meermalen te lopen. De route loopt langs allerlei voor de G-voetballers "belangrijke" plaatsen in Uden. Natuurlijk lopen we langs het UDI'19-terrrein, langs onze trouwe sponsoren 't Stulpke en Brownies en Downies. Ook vergeten we Huize Sint Jan, het verzorgingshuis in Uden niet. Om andere UDI'19/CSU leden bij deze mooie actie te betrekken, vragen we leden die op de routes wonen om een speciaal ontworpen voetbal-kerst-the lifeline-afbeelding voor het raam te hangen. Die kunnen de voetballers dan tellen en zo hebben ze wat te doen onderweg en ontstaat er interactie tussen de G-voetballers en andere UDI'19/CSU-leden.

Met dit alles hopen we natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Sponsor jij ons ook?

updates

Geplaatst op 20 december 2020

Natuurlijk de route nog een keer gelopen om de posters die er nog hingen op te ruimen!

Geplaatst op 19 december 2020

Een speler moest vanwege de coronamaatregelen thuis blijven. Die heeft de hele middag beweegopdrachten gedaan om zijn steentje bij te dragen!

Geplaatst op 19 december 2020

Maar liefst 228 kilometers werden er zaterdag door de G-voetballers met hun wandelmaatjes gelopen! Samen zijn ze dus van Uden naar Groningen gelopen. Dat is een knappe prestatie. Ieder kon op een zelf gekozen moment vertrekken met een echt UDI’19 tasje vol nuttige en lekkere dingen voor onderweg. De UDI’19-leden die aan de route wonen hebben ons enorm geholpen. Overal hingen actieposters. Een aantal voetballers hebben maar liefst 52 van de speciale posters gespot. Alleen al bij de oud-UDInaren van Brabantzorg locatie ST Jan hingen 18 posters! Daar moesten de voetballers wel even stil staan en goed tellen.

Geplaatst op 18 december 2020

De route is uitgezet. Daarna zijn door twee personen de posters rondgebracht. De eerste 18 kilometer zijn zo in the pocket! De wandeltasjes zijn klaar gemaakt. Wat zit er veel leuks in! Ze zijn coronaproof bij de wandelaars bezorgd.
;