Direct naar:

000 km
gelopen van de 640 km

rollercoaster

Cindy

Elst
Streefbedrag € 640,00

Here we go.. on this rollercoaster life we know... Een zin zo kenmerkend voor de afgelopen jaren. Afgelopen jaar deed ik mee aan Serious Request ter ere van papa. Ik heb hem nog toegesproken vanuit de uitzending en werd verrast door een bezoek van Danny Vera. Dat allemaal vanwege mijn donatie van 64 euro voor het liedje Rollercoaster. Helaas is papa een paar weken na dit ongelofelijke moment overleden. Van het eerbetoon van vorig jaar wil ik een traditie maken, dus ook dit jaar zet ik me in voor Serious Request. Ter ere van papa ga ik geld inzamelen voor Rollercoaster. Dit liedje betekende (en betekend nog steeds) ongelofelijk veel voor ons, maar ook voor vele anderen. Het liedje heeft veel voor ons betekend en dat zal het ook blijven doen. Vorig jaar heb ik 64 euro gedoneerd, de leeftijd die papa heeft mogen bereiken. Het oorspronkelijke doel was 64 km lopen en 64 euro inzamelen. Mede door het doel van dit jaar (Steun in de strijd tegen corona) en het feit dat veel van mijn sportactiviteiten zijn weggevallen wil ik het ambitieuzer aanpakken. Ik ga tussen 1 oktober en 24 december 640 (!!) km lopen. Het liefst zou ik er dan ook 640 euro mee ophalen.

updates

Geplaatst op 22 december 2020

Vandaag een etappe van bijna 25km. Emotioneel, zwaar en mooi tegelijk. Aan het eind ook nog het groene hartje mogen uitreiken aan mama! De 640km is binnen! Top dag!!

Geplaatst op 17 december 2020

STREEFBEDRAG GEHAALD Wat ben ik iedereen ontzettend dankbaar! Die laatste kms gaan nu dubbel zo lekker zijn!! Wil je nog doneren, dat is nog steeds van harte welkom! Maar ik ben zo dolblij dat het gelukt is♥️

Geplaatst op 10 december 2020

Een koude maar heerlijke wandeling. Heerlijk met alle lichtjes in de tuinen van mensen ?

Geplaatst op 7 december 2020

We zijn gewoon bijna bij de 400 euro! Het geeft veel motivatie. Zere beentjes, maar de donaties helpen erg goed! Die kilometers ga ik halen, nu hopen het geldbedrag ook! Ik ben iedereen zo ontzettend dankbaar!

Geplaatst op 7 december 2020

Een nieuwe etappe Na een paar dagen rust is het weer kilometers maken. Er wordt weer flink gedoneerd, hier ben ik ontzettend dankbaar voor! Ik wens iedereen veel gezondheid <3

Geplaatst op 2 december 2020

Geplaatst op 29 november 2020

Heerlijk weer! Wat was het koud de afgelopen dagen, maar zeker ook lekker om te wandelen. Met 3fm op de koptelefoon weer heerlijk wat kilometers afgelegd vandaag!

Geplaatst op 25 november 2020

Vorig jaar was alles anders, niet alleen voor mij maar voor de hele wereld. Zelf werk ik in de gehandicaptenzorg zorg, waar je vooral veel onmacht ziet op het gebied van corona. Bewoners die alle regels niet begrijpen, die niet snappen dat de familie niet op bezoek mag komen voor de verjaardag, dat je niet iedereen zomaar meer een knuffel mag geven. Ik ben dankbaar dat wij afgelopen jaar nog niet gebonden waren aan de 1.5m. Wat hebben wij een steun gehad van de mensen om ons heen. Zelfs van Danny Vera die bij het meelopen in de etappe voor SR speciaal kwam om een hart onder de riem te steken en een knuffel te geven. Ik ben dankbaar mijn traditie voort te zetten en daarmee geld in te zamelen om dit virus de wereld uit te helpen. Zodat iedereen weer de warmte van een knuffel zonder problemen kan ervaren. Ik ben dankbaar voor de mensen om ons heen.. en ik ben nog steeds ontzettend dankbaar voor het prachtige lied waar ik voor loop! Ons krachtlied, onze warme herinnering, onze hoop en onze troost♥️. Km voor km kom ik dichter bij het einddoel! Vorige week moest ik nog 120km, door een paar mooie tochten kan ik daar nu weer 44 km van afstrepen. Nu ik de kms los door kan geven, zal ik elke route een update sturen. Liefs ♥️

Geplaatst op 25 november 2020

De laatste km komen in zicht ?

Geplaatst op 25 november 2020

Verschillende routes rondom Elst gelopen. Ter ere van papa♥️ Van de 640 is inmiddels niet veel meer over ?

Geplaatst op 25 november 2020

Verschillende routes rondom Elst gelopen. Ter ere van papa♥️

Geplaatst op 13 november 2020

Radiostilte! Door hele drukke dagen op het werk niet veel tijd gehad te updaten, maar wel om te wandelen! Via het werk hebben we een leuk boekje met heel veel wandeltochten (allemaal rondom locaties van Philadelphia). Met een paar klappers van 25 en 30 km heel wat km's af kunnen strepen. Zoeken naar sponsoren heeft even wat stil gelegen, maar daar gaat nu weer de vaart in. Van Danny Vera toestemming gekregen om op Facebook het fragment en de muziek van de ontmoeting vorig jaar December te plaatsen! Tussenstand: nog 120km te gaan! Ik ga de komende (grotere) wandeltochten weer wat meer posten en foto's delen. Help jij mij die laatste 120km door??

Geplaatst op 27 oktober 2020

Gelukkig de afgelopen week veel gelopen. Elke dag rond de 10km en zelfs een wandeltocht van 22 (!!) km. De tussenstand staat nu op nog 478 KM te gaan, de 500 grens is doorbroken! Hopelijk vanaf komend weekend weer meters maken!

Geplaatst op 27 oktober 2020

Helaas de laatste dagen door een operatie niet kunnen wandelen. Maar dat wordt zeker ingehaald! Gelukkig lopen de donaties wel door, hier ben ik ontzettend blij mee!

Geplaatst op 21 oktober 2020

Met gisteren 4,3 km en vandaag 6,7 km is er weer 11 km bij op de teller! 540 km left to go! Met de eerste donaties binnen heb ik zin in de volgende km's voor dit mooie doel!

Geplaatst op 19 oktober 2020

De eerste weken zitten erop, en daarmee ook de eerste kilometers! Voordat ik zeker wist dat ik voor de 640km zou gaan, wilde ik eerst 2.5 week veel lopen. Eerst kijken of het wel een verantwoord nummer was, die 640km.. De eerste 2.5 week zijn goed verlopen, mede door goede wandelschoenen en heerlijk wandelweer. Vandaag dus besloten om de pagina aan te maken en ook met het donaties werven van start te gaan. Na 19 dagen staat de teller op 89 km, dus nog 551 km te gaan! Bij deze een mooie foto van de toch van vandaag!
;