Direct naar:

000 km
gelopen van de 125 km

Loop Joris Loop

Joris

Streefbedrag € 1.500,00

Een mooie wandeling maken. Over het strand en door de duinen, vanaf de Lange Jaap in Den Helder tot aan de Pier van Scheveningen. 125 km in 4 dagen, iets meer dan 30 km per dag. De twist is dat ik tussendoor niet thuiskom of ergens anders binnen. 4 dagen terug naar de basis. Alles gaat mee in de tas: tent, slaapzak, gaspitje, eten, powerbank... De afstand moet wel lukken maar zo vlak voor kerst kan het best koud worden. Een goede slaapzak moet dus mee!

Ik vertrek 21 december en wandel dan vanaf de Lange Jaap naar de Pier. Waarom vraag je je af. In het algemeen hebben we het hier goed, maar helaas hebben sommige mensen het momenteel best zwaar vanwege Covid-19. Graag help ik met deze actie het Rode Kruis om het virus sneller onder controle te krijgen en de zorg wat meer te ontlasten. Als iedereen zijn steentje bijdraagt komen we er wel. Stap voor stap, net zoals ik naar Scheveningen loop.

Tijdens mijn wandeling zal ik je via deze site je op de hoogte houden van mijn avontuur. Ik zal proberen te laten zien hoe mooi Nederland is. Je kan me ook volgen via Instagram @Joris.DRXN. Stuur me een PB als je me wilt volgen op Insta voor Serious Request!

updates

Geplaatst op 24 december 2020

The vlogs will be made available as soon as possible. Up to etappe 3 is uploaded to my Instagram!

Geplaatst op 24 december 2020

Etappe 3... movie should work now!

Geplaatst op 24 december 2020

Etappe 3, poging 2

Geplaatst op 24 december 2020

Etappe 3, it was tough as the rain. Blisters on my feet. Up to the last stretch. I can smell a wonderful Christmas Eve Dinner.

Geplaatst op 23 december 2020

Beautiful weather, friends supporting me and a visit from 3FM. Watch the movie, getting ready for tomorrow!

Geplaatst op 21 december 2020

Zie het filmpje... de dag begon mooi maar het eind was helaas in de regen. Op naar morgen!

Geplaatst op 20 december 2020

Morgen begin ik aan mijn vierdaagse. 130 km langs de kust. Ik heb er zin in, wie gaat er mee? Een ding is zeker, ik ben voorbereid!

Geplaatst op 14 december 2020

Nog geen kilometer gelopen, maar wel druk met de voorbereidingen. De eerste twee slaap locaties zijn al gevonden, de eerste nacht mag ik gratis bij een boerencamping liggen in de buurt van Schoorl, de tweede nacht op een camping in de buurt van Wijk aan Zee. Tevens is mijn Serious Request muts binnen dus krijg geen koude oren! Morgen begin ik met het eten voor te bereiden. Gelukkig mag het nog doorgaan, heb je nog niet gesponsord dan kan het nog. Vanaf morgen gooi ik mijn Instagram open dus kan je de voortgang zien Joris.drxn. Blijf gezond en bedankt voor alle donaties!

Geplaatst op 4 december 2020

Update! Samen met me Tante ben ik bezig met het maken van sleutelhangers die ik onderweg ga 'verkopen' voor het goede doel. Alles om meer sponsors te krijgen.

Geplaatst op 16 november 2020

Startbewijs binnen, ontzettend veel zin in! We hebben samen all een leuk bedragje opgehaald! Als je het nog niet gedaan heb sponser me, of iemand anders! Houd jullie op de hoogte!

Geplaatst op 5 november 2020

De Poster, Nogmaals nu met Link... Steun mijn actie zodat we samen het virus verslaan... Alle beetjes helpen! https://www.dropbox.com/s/pz410kltpe7xthu/DePoster.jpg?dl=0

Geplaatst op 5 november 2020

De Poster... Steun mijn actie zodat we samen het virus verslaan... Alle beetjes helpen!
;