Direct naar:

000 km
gelopen van de 125 km

Loop Joris Loop

Joris

Streefbedrag € 1.500,00

Een mooie wandeling maken. Over het strand en door de duinen, vanaf de Lange Jaap in Den Helder tot aan de Pier van Scheveningen. 125 km in 4 dagen, iets meer dan 30 km per dag. De twist is dat ik tussendoor niet thuiskom of ergens anders binnen. 4 dagen terug naar de basis. Alles gaat mee in de tas: tent, slaapzak, gaspitje, eten, powerbank... De afstand moet wel lukken maar zo vlak voor kerst kan het best koud worden. Een goede slaapzak moet dus mee!

Ik vertrek 21 december en wandel dan vanaf de Lange Jaap naar de Pier. Waarom vraag je je af. In het algemeen hebben we het hier goed, maar helaas hebben sommige mensen het momenteel best zwaar vanwege Covid-19. Graag help ik met deze actie het Rode Kruis om het virus sneller onder controle te krijgen en de zorg wat meer te ontlasten. Als iedereen zijn steentje bijdraagt komen we er wel. Stap voor stap, net zoals ik naar Scheveningen loop.

Tijdens mijn wandeling zal ik je via deze site je op de hoogte houden van mijn avontuur. Ik zal proberen te laten zien hoe mooi Nederland is. Je kan me ook volgen via Instagram @Joris.DRXN. Stuur me een PB als je me wilt volgen op Insta voor Serious Request!

updates

Geplaatst op 16 november 2020

Startbewijs binnen, ontzettend veel zin in! We hebben samen all een leuk bedragje opgehaald! Als je het nog niet gedaan heb sponser me, of iemand anders! Houd jullie op de hoogte!

Geplaatst op 5 november 2020

De Poster, Nogmaals nu met Link... Steun mijn actie zodat we samen het virus verslaan... Alle beetjes helpen! https://www.dropbox.com/s/pz410kltpe7xthu/DePoster.jpg?dl=0

Geplaatst op 5 november 2020

De Poster... Steun mijn actie zodat we samen het virus verslaan... Alle beetjes helpen!
;