Direct naar:

000 km
gelopen van de 100 km

Lies loopt mee

Liseth

Streefbedrag € 250,00

We willen allemaal dat we corona onder controle krijgen en doen met zn alle ontzettend ons best, toch is dit nog niet genoeg!!
Gelukkig is wandelen geen probleem, heerlijk even in de buitenlucht je hoofd leeg maken, en dit jaar loop ik vanuit huis mee met de SR the life line.
Er is meer onderzoek nodig naar corona en dus ook geld, daarom loop ik de week voor kerst (18 t/m 24 dec) minimaal 100 km voor het rode kruis.
Vinden jullie het ook belangrijk dat er meer onderzoek komt naar corona zodat we uiteindelijk weer normaal onze dingen kunnen doen over een tijdje, steun mij dan dmv een donatie.
Alvast bedankt! X

updates

Geplaatst op 24 december 2020

De laatste..... een korte na mn werkdag maar trots op het eindresultaat... Iedereen die gedoneerd heeft heel erg bedankt xxx

Geplaatst op 23 december 2020

Wat een weer!!! Maar dat mag de motivatie niet tegenhouden, 25 km in de benen samen met mn broer vandaag. Op naar morgen, de laatste...

Geplaatst op 22 december 2020

Dag 5 en nog steeds alleen lopen.... nou ja met Serious Request in mn oren ben je niet alleen , wat is het weer geweldig!!! Vandaag 29 km gelopen heen en weer naar Zuidland, bakkie koffie bij mn schoonzus, heen op behoorlijk veel regen en wind maar..... toch genoten.

Geplaatst op 21 december 2020

Vroeg uit de veren vandaag want behalve de wandeling staat er ook weer een corona test gepland vanochtend ivm mn werk en vanmiddag weer werken!! Sombere ochtend qua weer want het ging toch echt regenen... Maar vroeg op pad betekent deze kortste dag van het jaar veel lichtjes....

Geplaatst op 20 december 2020

Dag 3 zit er voor mij qua wandelen alweer op, was weer een mooie wandeling door de polder, best trots op mezelf de teller staat al op 57 km van de 100 en nog 4 dagen te gaan!! Straks weer werken....

Geplaatst op 19 december 2020

Heerlijk gewandeld vandaag in de omgeving waar ik woon, wat een mooie zonsopkomst vandaag en weer 12,2 km weg, nu douchen en lunchen en hop naar mn werk?

Geplaatst op 18 december 2020

De eerste dag zit er op, 30,3 km gelopen in mn uppie. Van Brielle naar Rozenburg, rondje Rozenburg en weer terug naar Brielle.... Tussenstop voor koffie en een lunch bij mn ouders...op naar morgen!
;