Direct naar:

Hét Glazen Studentenhuis door Dé BSA

Dé Betere Studenten Avond

Streefbedrag € 1.500,00

Wij zijn vier studenten uit Eindhoven die graag de sleur willen doorbreken. Aangezien wij van gekke ideeën houden, dachten wij; wat nou als we een 24 uur lange gezellige livestream zouden houden voor Serious Request?! Zo gezegd, zo gedaan, en hier staan we dan!

Dus, ben jij klaar voor de 24 uur non-stop livestream met gezelligheid, studentikoze rubrieken, kookshows, en nog meer activiteiten in Hét Glazen Studentenhuis? Kom vooral kijken naar onze livestream via www.debsa.nl! Op zondag 20 december om 10:00 ‘s ochtends zullen wij van start gaan, en langs een aantal mooie thema’s gaan met allerlei toepasselijke, grappige activiteiten. We gaan zonder te stoppen door tot maandag 21 december 10:00 ‘s ochtends, en sluiten onszelf dus op voor 24 uur! Kijk dus met al je familieleden en huisgenoten naar deze livestream om thuis te genieten van gezelligheid tijdens de kerstvakantie, en klets met ons door in te bellen, of door te Zoomen met ons!

Een half jaar geleden zijn wij als vriendengroep begonnen met livestreams maken via Twitch om studenten en jongeren uit heel Nederland tóch samen te laten komen en gezelligheid mee te geven, maar dan online. Dit doen wij onder de noemer ‘Dé Betere Studenten Avond’, waarmee wij met afstand de leukste livestreams aan heel Nederland leveren. Inmiddels hebben wij meer dan 600 volgers op Twitch en maken wij met plezier wekelijks livestreams!


Steun ons initiatief en doneer! En kom vooral ook kijken naar de livestream van 20-12-2020 10:00 tot en met 21-12-2020 10:00!

Voor meer informatie, volg ons op Instagram www.instagram.com/debeterestudentenavond of kijk op onze site www.debsa.nl of www.twitch.tv/debeterestudentenavond.

updates

Geplaatst op 21 december 2020

Beste allemaal, Heel erg bedankt voor alle donaties! We hadden nooit verwacht dat we zoveel zouden ophalen, we zijn er sprakeloos over... Het eindbedrag op maandagochtend 10:00 21 december was 3.684,00 euro, wat een prachtig bedrag! Er komen nog steeds donaties binnen, ook zeker dank daarvoor! We hebben het heel erg leuk gehad tijdens deze 24 uur livestream, en zijn nu lekker aan het uitrusten allemaal. Op Youtube komt binnenkort een vlog online van wat we achter de schermen hebben gedaan van tevoren en in die 24 uur! Ons kanaal heet De Betere Studenten Avond. Nogmaals duizendmaal dank! Groetjes en anderhalve-meter knuffel van het BSA team, Guus, Joris, Mirko en Aya

Geplaatst op 6 december 2020

De voorbereidingen voor de livestream zijn in volle gang! We kunnen jullie al beloven dat we veel leuke activiteiten gaan hebben; zoals interactieve spellen en gekke rubrieken, en kookshows natuurlijk. Om de zoveel uur zal de livestream een ander thema hebben, waarin de activiteiten en de muziek zullen zijn. Ook zullen wij Special Guests uitnodigen om het programma nog extra speciaal te maken!
;